Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Ευβοια άρχισαν να κόβουν το νερό σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς

Σε διακοπές υδροδότησης προχωράει τις τελευταίες μέρες ..
η ΔΕΥΑΧ στους καταναλωτές που χρωστάνε λογαριασμούς μηνών και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει από την Δημοτική Επιχείρηση να προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:

"Η δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες συμπολίτες μας, εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής, που εφαρμόζουν στη χώρα μας, οι υποτελείς των Τροϊκανών, τους έχουν οδηγήσει σε αδυναμία να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις κοινωνικές και οικονομικές υποχρεώσεις.

Συμπολίτες μας, άνεργοι, εργαζόμενοι απλήρωτοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, με πενιχρά εισοδήματα, ύστερα από την λαίλαπα της φοροεισπρακτικής πολιτικής των κυβερνώντων, που τους έχουν οδηγήσει στην φτώχεια και το περιθώριο, καλούνται τώρα να αποπληρώσουν και τις υποχρεώσεις τους προς τις επιχειρήσεις του Δήμου.

Η ΔΕΥΑΧ, το τελευταίο διάστημα, προχωρά στην διακοπή της υδροδότησης νοικοκυριών, που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν στην καταβολή των τελών ύδρευσης.Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, ζητά από την ΔΕΥΑΧ, να δείξει την ευαισθησία της, απέναντι στους δεινοπαθούντες συμπολίτες μας και να προχωρήσει σε ρυθμίσεις, που θα τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ανάλογα με τις εναπομείναντες δυνατότητές τους."
Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails